Bij LifeTime Watches begrijpen we als geen ander dat de zoektocht naar die ene Rolex een uitdaging kan zijn. Wij geloven dat jouw aankoop vlekkeloos moet verlopen en dat elk risico vermeden moet worden. Daarom onderwerpen wij elke Rolex aan grondige controles. We kijken naar de conditie, historie, authenticiteit en accessoires. Indien nodig ondergaat het horloge zelfs een volledige revisie en opknapbeurt door een van onze horlogemakers.

Bij LifeTime Watches bieden wij standaard een garantie van 24 maanden welke is uit te breiden met een extra garantie van 36 maanden (totaal 60 maanden). En als het horloge fabrieksgarantie heeft, zoals bijvoorbeeld een nieuwe Rolex, dan ontvang je ook de internationale garantie van 5 jaar

Ons levenslange authenticiteitscertificaat bevestigt voor 100% de echtheid van jouw Rolex. Het geeft gedetailleerde informatie over de conditie en welke accessoires erbij worden geleverd.

De horloges worden persoonlijk uitgeleverd vanuit onze luxe ontvangstruimte, gevestigd in het mooiste pand van Nederland. En als je wilt, kunnen we het horloge uiteraard ook veilig en verzekerd naar je verzenden.

Loop je vast in je zoektocht of heb je specifieke wensen? Neem contact met ons op en wij gaan met enthousiasme en passie voor je aan de slag. We zijn ervan overtuigd dat we precies vinden waar jij naar op zoek bent. Het enige wat je hoeft te doen, is ons dit te laten weten. Dit kan op verschillende manieren: via WhatsApptelefonisch, ons handige contactformulier of per e-mail naar info@lifetimewatches.com.

WIJ HELPEN GRAAG