Maximale waarde voor jouw horloge! Ontvang binnen 24 uur een reactie. Bij ons heb je de keuze uit twee verkoopmethodes.

Optie 1: Directe verkoop - Verkoop jouw horloge rechtstreeks aan LifeTime Watches en ontvang direct een eerlijke prijs via bankoverschrijving.

Optie 2: Verkoop op basis van consignatie - Laat LifeTime Watches jouw horloge verkopen met een 'no cure, no pay' aanpak. Dit betekent dat wij enkel een commissie hanteren zodra het horloge is verkocht. Een win-winsituatie waarbij je profiteert van een hogere verkoopprijs.

Ontdek onze reviews en vertrouw op de woorden van onze tevreden klanten en ervaar zelf de uitmuntende service die wij bieden. Bij LifeTime Watches gaan we verder dan beloftes!

 

1. Vul onderstaand online formulier in

Onze deskundige beoordelingen zijn afhankelijk van de informatie en foto's die we ontvangen. Hoe meer afbeeldingen je deelt, hoe nauwkeuriger onze inschatting wordt en mogelijk een hogere verkoopprijs. We vragen je dan ook vriendelijk om essentiële gegevens en afbeeldingen te verstrekken, zodat we de gewenste verkoopprijs kunnen bieden die jouw horloge echt verdient!

2. Beoordeling van onze experts binnen 24 uur

Een deskundige uit ons team zal de waarde binnen 24 uur van het horloge bepalen op basis van de informatie en afbeeldingen die wij hebben ontvangen. 

3. Persoonlijke afspraak

LifeTime Watches zal contact opnemen voor het inplannen van een afspraak. Tijdens deze afspraak zal het horloge veilig in ontvangst worden genomen in onze luxe ontvangstruimte. Verder zal er een inkoopverklaring worden opgemaakt en ondertekend.  

4. Directe en veilige betaling

Zodra we het horloge ontvangen, zal het grondig worden geëvalueerd en goedgekeurd. Na de goedkeuring zal de betaling direct worden overgemaakt via een bankoverschrijving

 

Wij helpen graag