Verkoop je horloge snel en gemakkelijk online

 

Welkom bij LifeTime Watches. Bij ons verkoop je jouw horloge tegen de beste marktwaarde. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een snel en niet bindend bod te verstrekken. Wij hanteren voor elke klant twee verkoop methodes.

Directe verkoop. LifeTime Watches zal het horloge direct overnemen.

Verkoop op basis van consignatie. Consignatie houdt in dat LifeTime Watches het horloge verkoopt en een commissie hanteert wanneer het horloge is verkocht. Dit betreft een 'no cure, no payconstructie en levert in de praktijk een hogere verkoopprijs op.

 

1. Vul onderstaand online formulier in

Om een juiste beoordeling te krijgen van onze experts, hebben we informatie en een aantal afbeeldingen van het horloge nodig. Hoe meer afbeeldingen, hoe beter de beoordeling en mogelijk een hogere verkoopprijs. Informatie en afbeeldingen zijn verplicht om een gewenste verkoopprijs af te kunnen geven.  

2. Beoordeling van onze experts binnen 24 uur

Een expert uit ons team zal de waarde van het horloge bepalen op basis van de informatie en afbeeldingen die wij hebben ontvangen. Bij interesse zullen wij een bod uitbrengen.   

3. Persoonlijke afspraak

Bij akkoord zal LifeTime Watches contact opnemen voor een persoonlijke afspraak. Tijdens deze afspraak zullen wij het horloge veilig in ontvangst nemen in onze ontvangstruimte. Verder zal er een inkoopverklaring worden ondertekend door beide partijen

4. Directe en veilige betaling

Bij ontvangst zal het horloge worden geëvalueerd en goedgekeurd. Na de goedkeuring zal de uitbetaling direct per bankoverschrijving plaatsvinden.

 

Wij helpen graag