Alle Rolex horloges ondergaan een reeks strenge testen voordat ze de fabriek verlaten om betrouwbaarheid en precisie te waarborgen. In het onwaarschijnlijke geval er iets onder de standaard is, hanteert Rolex 5 jaar internationale garantie.

LifeTime Watches biedt standaard 24 maanden garantie op Vintage en Pre-Owned horloges. Het levenslange authenticiteitscertificaat van LifeTime Watches benadrukt de volledige Rolex authenticiteit en bijbehorende service. Met het LifeTime Watches authenticiteitscertificaat kun je onbezorgd genieten van jouw Rolex.

LifeTime Watches biedt daarnaast een ongeëvenaarde gemoedsrust met een verlengde garantieperiode van 36 maanden op onze exclusieve Pre-Owned en Vintage horloges. Je krijgt niet alleen de standaard 24 maanden garantie, maar we voegen er ook nog eens 36 extra maanden aan toe. Voor slechts € 350,- zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van de hoogwaardige kwaliteit van onze horloges. Ontdek ons vertrouwen in elk detail.   

Vintage horloges zijn oudere horloges en zijn niet bestand tegen water. Hierdoor kunnen ze beschadigd raken wanneer ze in contact komen met water. Daarom is het niet mogelijk om vintage horloges te dragen tijdens activiteiten zoals douchen of zwemmen. Neem het risico niet en blijf uit de buurt van water. Als een vintage horloge toch aan water wordt blootgesteld, kan de garantie niet gebruikt worden.

 

Het levenslange LifeTime Watches Authenticiteitscertificaat 

Bij LifeTime Watches begrijpen wij dat je zeker wilt zijn van je aankoop. Iedere Rolex wordt geleverd met het levensllange LifeTime Watches Authenticiteitscertificaat. Dit houdt in dat het Rolex horloge is gecontroleerd door een van onze experts. Dit betreft de echtheid (authenticiteit) van het horloge, de conditie, toebehoren en historie. 

Wij helpen graag