Alle Rolex horloges ondergaan een reeks strenge testen voordat ze de fabriek verlaten om betrouwbaarheid en precisie te waarborgen. In het onwaarschijnlijke geval er iets onder de standaard is, hanteert Rolex 5 jaar internationale garantie.

LifeTime Watches biedt standaard 24 maanden garantie op Vintage en Pre-Owned horloges. Het authenticiteitscertificaat van LifeTime Watches benadrukt de aankoop datum, de volledige Rolex authenticiteit en bijbehorende service. Met het LifeTime Watches authenticiteitscertificaat kun je onbezorgd genieten van jouw Rolex. 

De garantie is niet van toepassing in het geval van slijtage door normaal gebruik. Denk hierbij aan bijvoorbeeld krassen op de metalen band of bezel. Bij verlies, diefstal en schade door onjuist gebruik kun je geen aanspraak maken op garantie.

Vintage horloges zijn oudere horloges en zijn vaak niet bestand tegen water. Hierdoor kunnen ze beschadigd raken wanneer ze in contact komen met water. Daarom is het niet mogelijk om vintage horloges te dragen tijdens activiteiten zoals douchen of zwemmen. Neem het risico niet en blijf uit de buurt van water. Als een vintage horloge toch aan water wordt blootgesteld, kan de garantie niet gebruikt worden.

Als onderhoud wordt uitgevoerd of als onderdelen worden vervangen door een niet-erkende Rolex dealer, vervalt de volledige garantie.

 

LifeTime Watches Authenticiteitscertificaat 

Bij LifeTime Watches begrijpen wij dat je zeker wilt zijn van je aankoop. Iedere Rolex wordt geleverd met het LifeTime Watches Authenticiteitscertificaat. Dit houdt in dat het Rolex horloge is gecontroleerd door een van onze experts. Dit betreft de echtheid (authenticiteit) van het horloge, de conditie, toebehoren en historie. 

Op deze manier weet jij zeker dat alles in orde is en kun jij vanaf dag één onbezorgd genieten van je nieuwe levenspartner!

 

Wij helpen graag