Selecteer het gewenste horloge en selecteer "in winkelwagen", selecteer dan "afrekenen". vul je e-mailadres en bezorgadres in. Selecteer daarna "doorgaan met verzenden". Hier kun je uit de gewenste verzendwijze kiezen. Persoonlijke levering bij LifeTime Watches of een gratis verzekerde verzending met Track & Trace. Selecteer de gewenste optie en klik op "bestelling afronden". Kies een betaaloptie en selecteer "bestelling voltooien". Verwerk vervolgens de betaling in je eigen bankomgeving.

Nederlandse klanten kunnen kiezen uit:
  • iDEAL
  • Creditcard (creditcard kosten zijn voor eigen rekening)
  • Crypto (via Bitpay) 
Belgische klanten kunnen kiezen uit:
  • Bancontact
  • Creditcard (creditcard kosten zijn voor eigen rekening)
  • Crypto (via Bitpay)
Levertijd middels verzekerde verzending
 
LifeTime Watches hanteert een levertijd van 2 tot maximaal 3 werkdagen. LifeTime Watches garandeert een snelle levertijd voor alle horloges omdat wij als geen ander begrijpen dat je snel wilt genieten van je horloge. Mocht je vragen hebben over de levering of levertijd? Neem gerust contact met ons op.  
 
Levertijd persoonlijke levering
 
LifeTime Watches zal binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen. De levering vindt dan plaats vanuit onze luxe ontvangstruimte in Woerden. Het is ook mogelijk dit in de avond of op zondag te plannen.
 
Klantenservice en deskundig advies
 
Ons team staat 6 dagen per week voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle benodigde informatie. Kom je ergens niet uit of heb je gewoon een vraag? Twijfel niet en neem direct contact met ons op zodat wij je van dienst kunnen zijn. LifeTime Watches is telefonisch, per WhatsApp en e-mail bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 - 18.00 uur.
 
Disclaimer authorised Rolex dealer, LifeTime Watches betreft geen officiële Rolex dealer welke is opgenomen in het authorised Rolex dealer netwerk.

 

Wij helpen graag