Bij LifeTime Watches is het mogelijk om je horloge op te laten knappen en te laten servicen door de beste professionals in de markt

Opknappen / Polijsten

LifeTime Watches staat garant voor het herstel van je horloge in absolute nieuwstaat! Wij bieden het allerbeste en snelste resultaat in de markt. Wij evalueren het horloge op basis van foto's en een inspectie bij binnenkomst. Afhankelijk van de huidige staat van het horloge passen we diverse geavanceerde technieken toe om het horloge weer in nieuwstaat te herstellen. Denk hierbij aan het zorgvuldig handmatig polijsten, machinaal polijsten, nauwkeurig laserlassen, hoogwaardig stralen en het eventueel deskundig vormgeven van de horlogekast door middel van lapideren. Vanaf € 345.

   • In cira 2 weken klaar.
   • Absolute nieuwstaat.

Service / Revisie

Als professionele en gepassioneerde dealer bieden wij een uitgebreide service aan. Elk horloge dat wij servicen, ondergaat een grondige revisie. Dit omvat een volledige demontage, een ultrasone reiniging, een zorgvuldige controle op slijtage, het vervangen van pakkingen en het oliën van onderdelen. Vanaf € 395.

   • In circa 2 weken klaar.
   • Inclusief 24 maanden garantie.

Let op dat de vanaf prijs is gebaseerd op een horloge wat normaal geservicet kan worden zonder grote vervangingen of schades. Indien dit wel het geval is, wordt er vooraf een prijsopgaaf gedaan.

Ontdek het ultieme vakmanschap. Vul hieronder het contact formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact op voor het maken van een afspraak.

GOOGLE BEOORDELINGEN