Laat LifeTime Watches voor jou op zoek gaan 

Ben jij op zoek naar een horloge, maar weet je niet welk horloge het beste bij jou past? Of heb je een specifiek horloge in gedachten, maar lukt het je niet om deze te vinden?

Bij LifeTime Watches begrijpen wij als geen ander dat de zoektocht naar het perfecte horloge een uitdaging kan zijn. De aankoop moet volledig kloppen en je wilt geen enkel risico lopen. Daarom controleren wij elk horloge dat we verkopen, op conditie, authenticiteit, toebehoren en, indien nodig wordt het horloge volledig opgeknapt en geservicet

Bij LifeTime Watches krijg je standaard een garantie van 24 maanden. Als het horloge een fabrieksgarantie heeft, zoals bijvoorbeeld een nieuwe Rolex, dan wordt deze internationale garantie van 5 jaar meegeleverd. 

Het meegeleverde authenticiteitscertificaat bevestigd voor 100% de Rolex authenticiteit, geeft informatie over de conditie en welke toebehoren worden meegeleverd. 

Horloges worden door middel van een persoonlijke afspraak vanuit onze luxe ontvangstruimte in het mooiste pand van Nederland geleverd. Indien gewenst kunnen horloges natuurlijk ook per verzekerde verzending worden verstuurd

Ben je ergens naar op zoek of kom je er niet helemaal uit? Neem contact met ons op en wij gaan met veel plezier en passie voor je aan de slag. Wij zijn ervan overtuigd dat we vinden wat jij zoekt!